Caută

Coș

Buchete FloriHortensieEmoji IRL by RUXX

Emoji IRL by RUXX

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Infuzat în spirit digital cu note de instant gratification acest platouaș multicolor este un tribut tastaturii emoji pe care am învățat cu toții s-o abuzăm în conversațiile noastre online. Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să trimiți un thumbs up, un winky sau vreun smiley in real life, adaugă în coș & push send. Comanda Emoji IRL by RUXX daca esti fan al serialului produs de HBO sau daca si tu vrei sa trimiti un "emoji in real life". Buchetul Emoji IRL by RUXX contine hortensie albastra, cymbidium alb, trandafiri rosii, hypericum rosu, solidago, lalele mov, leucospermum, minigerbera galben, lisianthus.
ID: 191962

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 hortensia albastra, 3 leucospermum, 5 trandafiri rosii, 6 gerbera, 5 hypericum rosu, 3 iris mov, 3 solidago, 5 lalele mov, 3 lisianthus roz, 2 cymbidium alb, salal.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.