Caută

Coș

Buchete de crini asiatici

Comanda Online Buchete de Crini Asiatici Superbe cu Livrare la Domiciliu

Ai o ocazie deosebita si nu stii ce flori sa oferi? Cu siguranta crini. sunt printre cele mai somptuoase si mai rafinate flori. Comanda un buchet de crini asiatici cu livrare rapida in toata tara. In peste 100 de orase din tara livram in mod gratuit. La fiecare buchet de crini galbeni sau crini portocalii cumparat, primesti si o felicitare cadou.
Exista mai multe specii de crini si fiecare este la fel de populara. De fapt, crinii sunt printre cele mai cumparate flori din Europa. In functie de culoare, crinii au semnificatii diferite. De exemplu, crinii albi semnifica puritate si simplitate, in timp ce crinii asiatici, care sunt, de regula, portocalii sau galbeni, sunt asociati cu romantismul si flirtul. Asadar, comanda un buchet de crini galbeni pentru iubita, sotia sau logodnica ta.

Simbolistica acestor plante este diferita de la o tara la alta. Chinezii cred in puterea pe care o au crinii de a purta noroc, iar in civilizatia asiariana, ei sunt considerati flori sacre. Grecii, pe de alta parte, ii asociaza cu ideea de maternitate, in timp ce crestinii ii considera florile castitatii si ai inocentei.
Comanda un buchet de crini asiatici pentru a ura cuiva succes inaintea unui examen important. Sau trimite un buchet de crini galbeni pentru a felicita o prietena pentru sarcina.
Sfaturi de ingrijire crini asiatici: crinii sunt printre florile cu cea mai mare durata de viata in vaza. Pentru a te bucura de ei cat mai mult, taie coditele florilor in unghi de 45 de grade. Asaza buchetul intr-un vas mare, stabil, cu apa curata. Indeparteaza polenul din interiorul florescentei. Atentie! Mirosul crinilor poate fi toxic pentru animalele de companie.

Livrare internationalăLivrăm oriunde în lume, în doar 24 de ore.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

100% discrețiePoți comanda anonim, iar noi vom păstra confidențialitatea.

Furnizorul Casei RegaleDin 2015, Furnizor Oficial al Casei Regale a României

Livrare în 2 - 4 oreLivrăm în fiecare zi, chiar și în timpul sărbătorilor legale.