Caută

Coș

Buchete FloriOrhideeBuchet de flori - Lumanari de Halloween

Buchet de flori - Lumanari de Halloween

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
269,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Oricat de intunecata ar fi noaptea de Halloween, cu niste lumanari din cale galbene, poti sa aduci un strop de lumina. Cu siguranta ea va aprecia asta mai mult decat orice masca sau costum. Buchet de flori - Lumanari de Halloween contine orhidee cymbidium, hypericum verde, cale galbene
ID: 214811

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet contine: 3 cale galbene, 3 leucospermum portocaliu, 3 hypericum verde, 3 cymbidium portocaliu, 3 minigerbera portocalie, salal.
Premium
Acest buchet contine: 3 cale galbene, 4 leucospermum portocaliu, 5 hypericum verde, 5 cymbidium portocaliu, 3 minigerbera portocalie, salal.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.