Caută

Coș

Buchete FloriOrhideeBuchet de flori - Flori pentru Elena

Buchet de flori - Flori pentru Elena

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
255,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un cadou sensibil, delicat, in culori pastel, frumos si simplu ca si numele pe care il poarta. Trimite-i de ziua onomastica un buchet creat special pentru ea, din cele mai iubite flori! Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului) In perioada august - septembrie, stocul orhideei cymbidium este limitat.
ID: 213763

Compozitia produsului

Standard
Conține: 5 Alstroemeria roz, 5 Verdeata Aspidistra, 3 Orhidee Cymbidium Cupa albe, 5 Frezii albe, 3 Trandafiri roz
Premium
Conține: 5 Alstroemeria roz, 5 Verdeata Aspidistra, 5 Orhidee Cymbidium Cupa alb, 5 Frezii albe, 5 Trandafiri roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.