Caută

Coș

Buchete FloriOrhideeBuchet de flori - Farmecul Reginei Maria

Buchet de flori - Farmecul Reginei Maria

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
399,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Toti cei care au cunoscut-o spuneau ca avea un farmec aparte. Atat de aparte incat multe printese si regine o invidiau, pentru ca acapara atentia tuturor. La fel ca si acest buchet, care sigur nu va putea trece neobservat. Comanda-l acum, pentru o femeie importanta din viata ta! Buchetul contine orhidee cymbidium alb, garoafe verzi, ornitogalum, frezii albe, bouvardia, hortensie alba, minirosa alb, verdeata. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului) *In perioada august - septembrie, stocul orhideei cymbidium este limitat.
ID: 213948

Compozitia produsului

Standard
Contine: 5 Garoafe verde, 3 Bouvardia roz, 3 Orhidee Cymbidium Cupa alb, 7 Frezii alb, 1 Hortensia alb, 7 Minirosa alb,
Premium
Contine: 5 Garoafe verde, 4 Bouvardia roz, 5 Orhidee Cymbidium Cupa alb, 7 Frezii alb, 2 Hortensia alb, 7 Minirosa alb,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.