Caută

Coș

Buchete FloriHortensieBuchet de flori - Declaratie de dragoste

Buchet de flori - Declaratie de dragoste

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
205,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

E clar - nu mai poti sa dormi, te gandesti numai la ea, nici macar iesirile cu prietenii nu mai au farmec, fara ea. Te-ai indragostit! Urmatorul pas este sa-i spui si ei asta, cu curaj, dar si cu eleganta. Aici intervenim noi, pentru a face lucrurile mai simple, cu buchetul Declaratie de dragoste. Comanda acum acest buchet cu hortensia alba, cale mov, trandafiri roz, verdeata. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 213781

Compozitia produsului

Standard
Contine: 3 Verdeata Ruscus, 3 Verdeata Aspidistra, 3 Cala mov, 1 Hortensia alb, 3 Trandafiri roz
Premium
Contine: 3 Verdeata Ruscus, 3 Verdeata Aspidistra, 4 Cala mov, 1 Hortensia alb, 5 Trandafiri roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.