Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet de 5 trandafiri rosii

Buchet de 5 trandafiri rosii

Livrare în

2-4 ore

135,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Buchet de 5 trandafiri rosii, un buchet plin de eleganta.Sfaturi care pot prelungi viata trandafirilor: - vaza in care puneti trandafirii trebuie sa fie foarte curata, spalata cu apa calda si detergent, pentru eliminarea bacteriilor; - apa trebuie schimbata cat mai des, daca se poate, zilnic; - stropiti trandafirii, din cand in cand, cu o ploaie de apa; - tulpinile trandafirilor trebuie taiate zilnic, cu aproximativ 1 cm, in unghi de 45 de grade, cu un cutit bine ascutit si curat; - folositi conservanti speciali pentru flori taiate; - puneti trandafirii in locuri racoroase, nu foarte luminoase!
ID: 22191

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.