Caută

Coș

Buchete FloriHortensieBuchet cu hortensie rosu aprins

Buchet cu hortensie rosu aprins

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
380,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Hortensia este una dintre cele mai populare si mai versatile flori. In functie de aciditatea solului, aceasta poate avea culori care variaza de la alb pur, la verde crud, albastru cobalt sau rosu intens. Am ales aceasta hortensie intr-o culoare de toamna pentru a complimenta culorile acestui buchet cu trandafiri, crizanteme, lisianthus, minirosa si eucalipt. Buchet cu hortensie rosu aprins este buchetul perfect pentru a fi oferit la o zi de nastere sarbatorita toamna. Se livreaza impreuna cu o felicitare cadou. In peste 100 de orase din tara, transportul este gratuit. Atentie! Hortensia are nevoie de foarte multa apa. Asigurati-va ca reimprospatati apa din vaza zilnic.
ID: 192168

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: 2 hydrangea rosie, 3 cupe cymbidium, 3 santini galben, 3 lisianthus mov/roz, 2 spray rosu, 2 trandafiri rosii, ambalaj, accesorii si verdeata.
Premium
Acest buchet este compus din: 3 hydrangea rosie, 4 cupe cymbidium, 3 santini galben, 4 lisianthus mov/roz, 2 spray rosu, 2 trandafiri rosii, ambalaj, accesorii si verdeata.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.