Caută

Coș

Buchete FloriHortensieBuchet cu brunia si hortensie

Buchet cu brunia si hortensie

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
225,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Cea mai delicata si mai rafinata floare a verii, hortensia, intr-o nuanta dulce de roz, combinata cu trandafiri albi si lisianthus delicat. Comanda Buchet cu brunia si hortensie pentru o ocazie speciala. Livram gratuit in peste 100 de orase din tara. Buchet cu brunia si hortensie contine brunia, hortensia roz-verde, trandafiri albi, lisianthus roz, hypericum verde si verdeata. Atentie! Hortensia are nevoie de foarte multa apa! Asigurati-va ca vasul in care tineti buchetul are mereu suficienta apa. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 25 cm (diametrul buchetului)
ID: 216039

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Verdeata Salal, 1 Hortensia roz, 2 Hypericum verde, 1 Lisianthus roz, 3 Trandafiri alb, 1 Brunia verde
Premium
Contine: 1 Verdeata Salal, 1 Hortensia roz, 3 Hypericum verde, 2 Lisianthus roz, 4 Trandafiri alb, 2 Brunia verde

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.