Caută

Coș

Aranjament floral - Gand muzical

Livrare în

2-4 ore

515,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un aranjament floral sofisticat din 5 ranunculus, 3 liliac, 5 viburnum, 4 lisianthus, 5 trandafiri roz, 4 spray roses, verdeata si cos pentru o persoana cu adevarat speciala. Fie ca e mama, sora sau iubita o vei face fericita! Pretul afisat include cosul. Forma si culoarea acestuia pot fi diferite, in functie de aria de livrare. Aranjament floral - Gand muzical se livreaza rapid, in 2-4 ore de la plasarea comenzii si procesarea platii, impreuna cu o felicitare cadou.
ID: 22079

Compozitia produsului

Standard
Acest cos este compus din: 5 trandairi roz, 4 lisianthus roz, 4 minirosa roz, 5 viburnum, 3 liliac, 5 ranunculus roz, cos

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.