Caută

Coș

Aranjamente FloraleCorporateAranjament floral Extravaganza

Aranjament floral Extravaganza

Livrare în

2-4 ore

325,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Ofera-i un aranjament floral deosebit . Spune-i ca e unica si ca o apreciezi! Comanda pentru ea Aranjament floral Extravaganza cu livrare rapida si felicitare cadou. Acest aranjament floral contine green tricks, cupe orhidee cymbidium alb, hipericum verde. Forma si culoarea vasului pot fi diferite in functie de zona de livrare. Hidratati periodic buretele in care sunt fixate florile pentru a le mentine proaspete. *In perioada august - septembrie, stocul orhideei cymbidium este limitat.
ID: 22164

Compozitia produsului

Standard
Acest aranjament este compus din: 4 garoafe verzi, 2 minirosa alb, 3 hypericum verde, 4 orhidee, 5 calla, 3 orhidee cymbidium, vas

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.