Caută

Coș

CadouriParfumuriSet cadou Rituals Homme

Set cadou Rituals Homme

Livrare în

2-4 ore

219,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Cadoul perfect aromat pentru el. Un cadou pentru el, ambalat origami, intr-o cutie de lux, cu hartie certificata FSC, provenind din paduri monitorizate. Setul de cadou Rituals Homme contine spuma de dus de 50ml, sampon de 75ml, gel de dus de 70ml, lotiune de corp de 70ml. Este alegerea perfecta si pentru a fi luat in vacanta, produsele avand dimensiuni permise de catre liniile aeriene. Comanda Set cadou Rituals Homme alaturi de un set de plante sau un aranjament floral in cutie. Livram rapid, in 2-4 ore, impreuna cu o felicitare cadou.
ID: acc_192277

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.