Caută

Coș

Sarut divin

Livrare în

2-4 ore

275,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un buchet deosebit, o expresie a toamnei si a miresmelor ei! Am adunat cele mai frumoase flori de toamna pentru a reda frumusetea acestui anotimp special! Trimite-i un sarut mamei, prietenei sau oricarei fiinte dragi, oferindu-i magie de toamna! Comanda buchetul Sarut divin cu livrare rapida, in toata tara, si felicitare cadou. Sarut divin contine alstroemeria portocalie, leucospermum, lisianthus roz, santini si verdeata. Ingrijire buchet de flori Sarut divin: - Foloseste apa plata. Umple vaza pana la jumatate. - Atunci cand tai coditele florilor, e indicat sa faci acest lucru sub apa. Taiate in aer liber, tija absoarbe aer, ducand la moartea prematura a plantei. Taie codita oblic, aproximativ 2 cm. - Cand pui florile in vaza, nu lasa apa pe tulpina, muguri sau frunze. - Schimba apa zilnic.
ID: 23031

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: 3 alstroemeria portocalie, 3 leucospermum, 3 lisianthus roz, 3 santini si verdeata

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.