Caută

Coș

Pentru ea

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
299,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Trimite-i acest buchet de flori si spune-i cat de importanta este pentru tine! Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametru) Lalele, frezii si trandafiri: flori speciale pentru o persoana speciala. Lalele rosii transmit un mesaj clar ”crede-mă, te iubesc!”, freziile albe semnifica inocenta, iar trandafirii rosii transmit cel mai sincer mesaj de iubire. Acest buchet, compus din lalele, frezii si trandafiri reprezinta un mesaj de iubire si de apreciere.
ID: 215101

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Cele mai noi produse

Cele mai vândute