Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriInima din trandafiri multicolori
-7%

Inima din trandafiri multicolori

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
1.399,00 lei
1.299,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Aranjament cu 71 trandafiri multicolori, o combinatie distinsa de puritate si iubire ce radiaza o caldura feminina prin culorile sale. Comanda aceasta inima de trandafiri de Valentine's day sau de Dragobete. Adauga comenzii tale un tort sau un vin spumant. Livrarea este gratuita in peste 100 de orase din tara. Aranjamentul in forma de inima de trandafiri se pastreaza pana la doua saptamani. Hidratati buretele in care sunt fixate florile pentru a le mentine proaspete pentru mai mult timp.
ID: 215894

Compozitia produsului

Standard
Contine: burete inima, 1 Verdeata Salal, 71 Trandafiri multicolori
Premium
Contine: burete inima, 1 Verdeata Salal, 87 Trandafiri multicolori

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.