Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriInima din 95 trandafiri rosii

Inima din 95 trandafiri rosii

Livrare în

2-4 ore

1.599,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

In povestile inimii, trandafirul rosu este totdeauna mesagerul perfect. Ca un simbol al iubirii eterne si romantice, e perfect pentru a-l trimite cuiva pe care il iubesti de trei zile sau de o viata - este la fel de eficient pentru o iubire noua cat si pentru o lunga si durabila poveste de dragoste. Comanda Inima din 95 trandafiri rosii! Este o alegere perfecta pentru un cadou de Valentine's Day si nu numai! Livram rapid, in 2-4 ore de la plasarea comenzii si procesarea platii. Hidrateaza buretele in care sunt fixate florile pentru a le mentine proaspete pentru mai mult timp. Dimensiune: 51 cm (diametrul aranjamentului)
ID: 22690

Compozitia produsului

Standard
Contine: 95 trandafiri rosii

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.