Caută

Coș

Buchete FloriFreziiFrenezie de frezii

Frenezie de frezii

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Cuprinsi de frenezia artei florale, designerii nostri au creat o Frenezie de frezii, pentru voi toti, cei care vreti sa impartasiti bucuria primaverii cu oamenii la care tineti - suflete pereche, prieteni, parinti, bunici, frati sau colegi. Acest buchet este format din minigerbera crem, narcise galbene/ minirosa galben (in functie de sezonalitate), lisianthus galben, garoafe lime, alstroemeria albe si frezii albe. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 215053

Compozitia produsului

Standard
Contine: 3 Alstroemeria alb, 4 Garoafe crem, 1 Verdeata Salal, 1 Verdeata Eucalyptus, 6 Frezii alb, 4 Lisianthus lime, 3 Minigerbera crem, 3 Narcise galben,
Premium
Contine: 5 Alstroemeria alb, 4 Garoafe crem, 1 Verdeata Salal, 1 Verdeata Eucalyptus, 7 Frezii alb, 6 Lisianthus lime, 3 Minigerbera crem, 5 Narcise galben,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.