Caută

Coș

Buchete FloriFreziiFrenezie de frezii

Frenezie de frezii

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
255,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Cuprinsi de frenezia artei florale, designerii nostri au creat o Frenezie de frezii, pentru voi toti, cei care vreti sa impartasiti bucuria primaverii cu oamenii la care tineti - suflete pereche, prieteni, parinti, bunici, frati sau colegi. Acest buchet este format din minigerbera crem, narcise galbene/ minirosa galben (in functie de sezonalitate), lisianthus galben, garoafe lime, alstroemeria albe si frezii albe. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 215053

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.