Caută

Coș

CadouriSpecialeFlori, cina si cazare bungalow Casa Timis

Flori, cina si cazare bungalow Casa Timis

Livrare în

2-4 ore

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Ziua de 8 Martie ar trebui sa fie una cu adevarat speciala. Incepe, desigur, cu flori, apoi cu cina si o seara memorabila intr-un bungalow de lux la Casa Timis. Pachetul include o experienta pentru 2 persoane fine dining by Chef Nico Lontras @ 8 martie 2023, un aranjament floral in cutie Dragoste si o noapte de cazare in bungalow la Casa Timis. Aranjament floral in cutie Dragoste poate fi oferit in timpul cinei sau poate fi lasat in camera.

Dupa achizitionarea pachetului veti fi contactat de catre reprezentantii Floria pentru toate detaliile rezervarii.

Atentie! Completati datele "Casa Timis, Ploiesti, Prahova" in campul de adresa din pasul final al comenzii.

ID: 192081

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.