Caută

Coș

CadouriSpecialeCadou de Ziua ei
-5%

Cadou de Ziua ei

Livrare în

2-4 ore

615,00 lei
585,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

O zi frumoasă - 2 buchete speciale.Vrei să aibă cea mai frumoasă zi de naștere? Trezește-o dimineață cu un buchet înmiresmat cu frezii și încheie seara cu un buchet pasional de trandafiri roșii și albi. 2 suprize care o vom face să aprecieze toată dragostea pe care i-o porți. Primul buchet se va livra dis-de-dimineață, iar al doilea în ultimul interval disponibil pe site. Pachetul contine: ♥ Buchet din: 19 frezii albe, 4 minirosa boombastik, verdeata, ♥ Buchet din: 12 trandafiri albi, 9 trandafiri rosii, verdeata, ♥ Felicitare personalizata cu textul ales de tine pentru fiecare buchet.
ID: 213517

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Cele mai noi produse

Cele mai vândute