Caută

Coș

Pachet onomastic rafinat

Livrare în

2-4 ore

1.150,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Alegerea fireasca si rafinata. Pachet onomastic cu sampanie de calitate, tort si cele mai frumoase flori. Cea mai buna alegere pentru un cadou onomastic. Pachetul contine: ♥ Buchet din: 3 trandafiri portocalii, 3 minirosa galben, 8 lisianthus alb si 5 frezii galbene; ♥ Șampanie Moet; ♥ Tort Mousse cu ciocolata.Acest produs special se poate livra în București în 2 ore. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați telefonic la *9595 (mobil- tarif normal) / +4021 300 9595 (național/internațional) sau prin e-mail la comenzi@floria.ro.
ID: 215975

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Tort ciocolata, 1 Moeti, 8 Lisianthus alb, 3 Trandafiri portocaliu, 3 Minirosa galben

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.