Caută

Coș

Aranjamente FloraleCorporateFlori business - Prosperitate

Flori business - Prosperitate

Livrare în

2-4 ore

Standard
275,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Nu credem in superstitii, dar suntem convinsi ca plantele pot influenta succesul unei persoane sau companii prin simplu fapt ca aduc o stare de bine. Bambusul este recunoscut pentru efectele pozitive pe care le are asupra psihicului, asa ca un aranjament Prosperitate va schimba, cu siguranta, in bine dispozitia angajatilor sau partenerilor dumneavoastra.Acest aranjament contine: bambus, orhidee cymbidium, anthurium verde, leucadendron, proteea si vas. Dimensiuni: 30 cm (inaltime) - 20 cm (diametrul aranjamentului) *In perioada august - septembrie, stocul orhideei cymbidium este limitat. **Vasul poate fi diferit in functie de stocul disponibil.
ID: 213744

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Vas, 1 Anthurium verde, 3 Orhidee Cymbidium, 1 Protea roz, 1 Bambus la fir verde, 2 Leucadendron verde
Premium
Contine: 1 Vas, 1 Anthurium verde, 3 Orhidee lila Cymbidium, 2 Protea roz, 1 Bambus la fir verde, 3 Leucadendron verde

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.