Caută

Coș

Aranjamente FloraleCorporateFlori business Modern

Flori business Modern

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
185,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Florile nu se demodeaza niciodata. Daca acum sute de ani, un buchet de flori era cadoul perfect, in zilele noastre, codul bunelor maniere nu s-a schimbat. In continuare, cel mai potrivit cadou este cel floral. Pentru mediul de business, totusi, recomandam aranjamentele din flori pretioase si sobre, in locul buchetelor.Acest aranjament contine: anthurium alb, orhidee cymbidium grena, orhidee dendrobium alba, verdeata si cutie din carton. Dimensiuni: 30 cm (inaltime) - 20 cm (diametrul aranjamentului) *In perioada august - septembrie, stocul orhideei cymbidium este limitat.
ID: 213755

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Vas, 1 Anthurium alb, 2 Anthurium verde, 6 Verdeata verde, 1 Verdeata verde, Specia: Salal, 2 Orhidee Cymbidium Cupa grena, Specia: Cymbidium, 2 Orhidee alb,Specia: Dendrobium,
Premium
Contine: 1 Vas, 2 Anthurium alb, 2 Anthurium verde, 6 Verdeata Salal, 3 Orhidee Cymbidium Cupa grena, 2 Orhidee alb Dendrobium

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.