Caută

Coș

Aranjamente FloraleCorporateCutii FloriAranjament in cutie cu suculenta

Aranjament in cutie cu suculenta

Livrare în

2-4 ore

375,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Cand nu stii ce sa oferi cadou, un aranjament floral in cutie poate fi alegerea perfecta. Pe langa florile deosebite si verdeata, aranjamentul contine si o planta suculenta, ce poate fi pastrata pentru mai mult timp. Comanda Aranjament in cutie cu suculenta cu livrare rapida, in toata tara! Aranjament in cutie cu suculenta contine trandafiri rosii, suculenta, alstroemeria rosu, lisianthus alb, amarylis/ crin in functie de sezonalitate, alstroemeria roz, lisianthus roz, skimmia, brad (in functie de sezonalizatate, poate sa fie inlocuit cu verdeata de sezon), crizantema si cutie. Fiecare Aranjament in cutie cu suculenta se livreaza impreuna cu o felicitare cadou.
ID:

Compozitia produsului

Standard
Aceasta cutie este compusa din: 5 trandafiri rosii, suculenta, alstroemeria rosu, 2 lisianthus alb, amarylis/ crin in functie de sezonalitate, alstroemeria roz, lisianthus roz, skimmia, brad (in functie de sezonalizatate, poate sa fie inlocuit cu verdeata de sezon), crizantema si cutie.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.