Caută

Coș

Aranjamente FloraleCorporateAranjament floral - Ploaie de stele

Aranjament floral - Ploaie de stele

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
259,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Poți să vezi fulgere și să auzi tunete, sau poți să vezi cel mai frumos spectacol de lumini. De tine depinde cât de senină va fi iubita ta, în nopțile de vară. Trimite-i un aranjament spectaculos și elegant, ca o ploaie de stele! Comanda Aranjament floral - Ploaie de stele cu livrare rapida, in 2-4 ore, si felicitare cadou. In peste 100 de orase din tara, livrarea este gratuita. Aranjament floral - Ploaie de stele contine Garoafe verzi, verdeata Eucalipt, hortensie albastru, trandafiri lime, trahelium albi.
ID: 215373

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Vas, 2 Garoafe verzi, 1 Verdeata Eucalipt, 1 Hortensie albastru, 3 Trandafiri lime, 2 Trahelium albi
Premium
Contine: 1 Vas, 2 Garoafe verzi, 1 Verdeata Eucalipt, 2 Hortensii albastre, 4 Trandafiri lime, 2 Trahelium albi

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.