Caută

Coș

Aranjamente FloraleCosuri FloriCos cu flori - Aranjament cu irisi si trandafiri

Cos cu flori - Aranjament cu irisi si trandafiri

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

De Paste ai si mai multe motive sa oferi partenerilor de afaceri cadouri. Am pregatit aranjamente deosebite, cu flori proaspete de primavara, adunate toate intr-un cos de rafie. Trimite un cadou floral: Cos cu flori - Aranjament cu irisi si trandafiri. Livrarea este gratuita in peste 100 de orase din tara. Cos cu flori - Aranjament cu irisi si trandafiri contine Lalele alb, Verdeata, Iris alb, Trandafiri rosu, Minigerbera rosie. Dimensiune: 30 cm (inaltime) - 15 cm (diametrul aranjamentului) Culoarea cosului poate diferi in functie de stocul nostru.
ID: 215171

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Cos mic, 3 Lalele alb, 1 Verdeata - 4 Iris alb, 3 Trandafiri rosu, 3 Minigerbera rosie
Premium
Contine: 1 Cos mic, 3 Lalele alb, 1 Verdeata - 5 Iris alb, 4 Trandafiri rosu, 4 Minigerbera rosie

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.