Caută

Coș

Aranjamente FloraleCosuri FloriCos cu flori - Culorile Toamnei

Cos cu flori - Culorile Toamnei

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
315,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Am luat un cosulet de rachita si am pus in el o parte din culorile si emotiile toamnei. Este alegerea perfecta pentru a fi oferit de catre un copil in prima zi de scoala. Cos cu flori - Culorile Toamnei contine trandafiri, garoafe si minirosa si se livreaza impreuna cu o felicitare cadou. Hidrateaza buretele in care sunt fixate florile pentru a le mentine proaspete pentru mai mult timp. Dimensiune aranjament: 20 cm (inaltime) - 20 cm (diametru)
ID: 214572

Compozitia produsului

Standard
4 trandafiri portocalii, 5 minirosa portocalie, 2 lisianthus roz, 7 dianthus multicolor, verdeata si cos
Premium
5 trandafiri portocalii, 6 minirosa portocalie, 2 lisianthus roz, 8 dianthus multicolor, verdeata si cos

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.