Caută

Coș

Aranjamente FloraleCorporateCos corporate cu orhidee si trandafiri

Cos corporate cu orhidee si trandafiri

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
275,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un cos corporate cu orhidee si trandafiri ce va aduce zambete si voie buna in orice incapere. Comanda-l acum pentru sala de sedinta sau pentru receptie. Aranjamentul contine Cos mic, Verdeata Salal, Orhidee Cymbidium galben, Orhidee Mokara, Trandafiri galben, Solidago galben. Dimensiune aranjament: 18 cm (inaltime) - 15 cm (diametru) *In perioada august - septembrie, stocul orhideei cymbidium este limitat. Cosul poate fi diferit ca forma sau culoare in functie de zona de livrare.
ID: 24025

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Cos mic, 7 Verdeata Salal, 3 Orhidee Cymbidium Cupa galben, 3 Orhidee portocaliu Mokara, 3 Trandafiri galben, 1 Solidago galben
Premium
Contine: 1 Cos mic, 7 Verdeata Salal, 4 Orhidee Cymbidium galben, 4 Orhidee portocaliu Mokara, 4 Trandafiri galben, 1 Solidago galben

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.