Caută

Coș

Aranjamente FloraleCraciunCoronite CraciunCoronita de Craciun parfumata

Coronita de Craciun parfumata

Livrare în

2-4 ore

189,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Miroase a iarna! Miroase a brad, a portocale si a scortisoara. Miroase a speranta si a pace. Miroase a urari de Craciun, facute din toata inima. Miroase a cadouri perfecte, asteptate un an intreg. E clar, coronita parfumata este aici, cu noi, si abia asteapta sa ajunga la cei pe care ii iubesti! Comanda Coronita de Craciun parfumata pentru tine sau pentru cei dragi. Coronita de Craciun parfumata se livreaza rapid, impreuna cu o felicitare cadou. Decoratiunile pot diferi in functie de stoc. Diametrul coronitei este de 30 cm.
ID: 214960

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Accesorii de craciun,1 Coronita craciun,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.