Caută

Coș

Coronita de Craciun Glam

Livrare în

2-4 ore

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un Craciun bogat, glamouros, incepe cu atentie la detalii! Comanda aceasta coronita de brad cu globuri aurii, perfecta pentru intrarea in casa. Coronita de brad se livreaza rapid, in 2-4 ore, impreuna cu o felicitare cadou. In peste 100 de orase din tara livrarea este gratuita. Decoratiunile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. O data la cateva zile pulverizati apa inspre crengile de brad, pentru a le mentine proaspete.
ID: 192258

Compozitia produsului

Standard
Contine: coronita din brad natural, globuri aurii.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.