Caută

Coș

Aranjamente FloraleCraciunCoronite CraciunCoronita de Craciun cu fluturi

Coronita de Craciun cu fluturi

Livrare în

2-4 ore

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Poate visezi la un Craciun exotic. Sau poate Craciunul e sarbatoarea care iti aduce fluturi in stomac. Sau esti o fire romantica. Atunci avem decoratiunea de Craciun perfecta pentru tine: coronita de brad cu decoratiuni fluturi si elemente de decor din materiale naturale - lemn si flori de lotus. Comanda Coronita de Craciun cu fluturi pentru tine sau cadou pentru cineva drag. La fiecare comanda de Coronita de Craciun cu fluturi primesti o felicitare cadou. In peste 100 de orase din tara livrarea este gratuita. Unele decoratiuni pot fi diferite fata de fotografia de prezentare.
ID: 192057

Compozitia produsului

Standard
Contine: coronita de brad cu decoratiuni fluturi si elemente de decor din materiale naturale - lemn si flori de lotus.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.