Caută

Coș

Coronita de brad mixta

Livrare în

2-4 ore

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Coronita de Craciun din brad, pin si tuia. Parfum deosebit, inca de la intrarea in casa. Comanda aceasta coronita de Craciun pentru tine sau pentru cei dragi. Se livreaza rapid, oriunde in tara. La fiecare comanda de coronita de brad primesti o felicitare cadou. In peste 100 de orase din tara livrarea este gratuita. Modalitate de ingrijire coronita de brad: daca pastrezi coronita de brad in casa, pulverizeaza ocazional apa inspre crengi, pentru a le mentine proaspete.
ID: 192301

Compozitia produsului

Standard
Contine: coronita din brad natural, accesorii de Craciun.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.