Caută

Coș

Aranjamente FloraleCoronite CraciunCoronita de brad cu nuci si scortisoara

Coronita de brad cu nuci si scortisoara

Livrare în

2-4 ore

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Bradul din casa bunicilor era impodobit cu nuci, mere si bomboane. In amintirea acelor vremuri, am creat o coronita de brad pentru intrarea in casa, decorata cu elemente naturale: nuci, bete de scortisoara, conuri de brad. Coronita de brad poate fi asezata pe usa la intrare sau in interior, ca decoratiune. Pentru a mentine bradul proaspat cat mai mult timp, in cazul in care tii coronita in interior, pulverizeaza ocazional apa inspre crengi. Coronita de brad cu nuci si scortisoara se livreaza rapid, in toata tara. In peste 100 de orase din tara livrarea este gratuita. La fiecare comanda de coronita de brad cu nuci si scortisoara primesti o felicitare cadou.
ID: 192299

Compozitia produsului

Standard
Contine: coronita din brad natural, conuri de brad, accesorii de Craciun.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.