Caută

Coș

Coroana funerara mica

Livrare în

4 ore

165,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Coroana funerara de dimensiuni mici, pe cerc de burete hidratat, cu anthurium verde, verdeata salal, crizantema alba si hypericum. Suportul de burete este invelit cu frunze si panglica de matase. Diametrul coroanei este de 30 cm. Timpul de livrare pentru coroanele si jerbele funerare este de 4 ore, calculate de la momentul plasarii comenzii si procesarea platii. Coroana se livreaza cu lenta (panglica) cu mesajul tau de condoleante. Coroana funerara mica poate fi livrata la adresa sau depusa la capela. Coroana este de mici dimensiuni si este usor de transportat.
ID: 213203

Compozitia produsului

Standard
Conține: 1 Burete, 2 Anthurium verde, 5 Verdeata Salal, 5 Verdeata Aspidistra, 2 Crizanteme albe, 1 Hypericum verde, 1 Santini verde

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.