Caută

Coș

Aranjamente FloraleCoroane JerbeCoroana funerara cu flori colorate

Coroana funerara cu flori colorate

Livrare în

4 ore

895,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Coroana funerara mica, realizata pe cerc cu burete hidratat. Coroana funerara contine urmatoarele flori: crini, gerbera, mini-trandafiri, lisianthus si verdeata. Aceasta este realizata pe suport de burete hidratat, pentru a mentine florile proaspete cat mai mult timp. Coroana funerara se livreaza impreuna cu lenta (panglica) cu mesaj de condoleante. Timpul de livrare pentru coroane funerare este de 4 ore, calculate de la momentul plasarii comenzii si procesarea platii.
ID: 192143

Compozitia produsului

Standard
Aceasta coroana este compusa din: 11 minigerbera portocalii, 7 crini albi, 5 spray alb, 5 lisianthus mov, 6 hypericum verde, burete si verdeata.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.