Caută

Coș

CadouriDulciuriChocotelegram in cutie plic - Ciocolata personalizata

Chocotelegram in cutie plic - Ciocolata personalizata

Livrare în

2-4 ore

125,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Cea mai dulce metoda pentru a spune ce simti: chocotelegram! In locul unei banale felicitari, trimite o telegrama din ciocolata cuiva drag! Poti alege din trei mesaje: - La multi ani! - Te iubesc - O zi dulce Telegrama din ciocolata cu lapte si ciocolata alba, cu text personalizat, este ambalata intr-o cutie de carton in forma de plic. Dimensiune in ambalaj: 315x112x27mm
ID: acc_8399

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Cele mai noi produse

Cele mai vândute