Caută

Coș

CadouriSpecialeCasa plina cu flori

Casa plina cu flori

Livrare în

2-4 ore

4.399,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Imagineaza-ti 301 trandafiri care ii vor umple de bucurie nu doar inima, ci si casa intreaga. Pare un cadru de basm, nu-i asa?O casa plina de flori este, pentru cele mai multe femei, un vis care nu devine niciodata realitate. Daca vrei sa-i implinesti aceasta dorinta, vei fi unul dintre putinii barbati care isi vor vedea iubita atat de fericita. Trandafirii pot fi in culori diferite sau doar in nuante diferite ale aceleiasi culori, in functie de atmosfera pe care vrei sa o creezi - eleganta, vesela sau romantica. Pachetul contine: ♥ 301 trandafiri rosii si albi ♥ 5 vaze de sticla, de diferite marimi ♥ felicitare personalizata cu textul ales de tine
ID: 213518

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.