Caută

Coș

Buchete FloriFreziiBuchetul Pentru prietena mea

Buchetul Pentru prietena mea

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un buchet plin de energie si de optimism, vesel si cu un pregnant aer de libertate, ca o prietenie adevarata. Este un buchet ideal pentru femeile care vor sa-si suprinda prietenele cele mai bune cu flori. Comanda Buchetul Pentru prietena mea si fa-i o bucurie prietenei tale, indiferent daca aveti sau nu o ocazie de celebrat. Buchetul Buchetul Pentru prietena mea contine anemone rosii, frezii galbene, frezii portocalii, verdeata (salal, eucalipt, parvifolia). Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 215669

Compozitia produsului

Standard
Contine: 6 Anemone rosu, 1 Verdeata verde, Specia: Eucalipt, 1 Verdeata verde, Specia: Salal, 8 Frezii portocalie, 9 Frezii galben,
Premium
Contine: 6 Anemone rosu, 1 Verdeata Eucalipt, 1 Verdeata Salal, 12 Frezii portocalie, 12 Frezii galben

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.