Caută

Coș

Buchete FloriLaleleBuchet pentru tine

Buchet pentru tine

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
309,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Vrei sa ii urezi La multi ani sau sa ii aduci zambetul pe buze intr-o zi obisnuita? Alege buchetul Pentru tine care contine trandafiri roz, irisi mov si orhidee cymbidium roz. Daruieste-i un buchet de flori armonios care ii va colora ziua! Il livram gratuit in peste 100 de orase din tara. Fiecare buchet livrat este insotit de o felicitare Floria cadou. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 32 cm (diametrul buchetului) Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 213534

Compozitia produsului

Standard
Contine: 4 Verdeata Aralia, 4 Verdeata Salal, 6 Verdeata Aspidistra, 3 Orhidee Cymbidium Cupa roz, Specia: Cymbidium, 19 Iris mov, 3 Trandafiri roz
Premium
Contine: 4 Verdeata Aralia, 4 Verdeata Salal, 6 Verdeata Aspidistra, 5 Orhidee Cymbidium Cupa roz, Specia: Cymbidium, 19 Iris mov, 5 Trandafiri roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.