Caută

Coș

Buchete FloriLaleleBuchet lalele multicolore

Buchet lalele multicolore

Livrare în

2-4 ore

299,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un buchet de lalele multicolore ii va colora ziua si ii va aduce zambetul pe buze. Lalelele se numara printre florile care ne anunta ca a venit primavara. Este o bucurie sa ne umplem vazele cu aceste minunate flori. In functie de culoare, lalele pot trasmite mesaje diferite: Lalele rosii – ”crede-ma, te iubesc!” Lalele galbene – dragoste fara speranta Lalele in diferite culori – ai ochi frumosi. Trimite un buchet cu lalele multicolore unei persoane dragi, cu ochii frumosi.
ID: 213396

Compozitia produsului

Standard
Contine: 9 Lalele rosu, 8 Lalele galben, 8 Lalele mov,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.