Caută

Coș

Buchete FloriBujoriHortensieBuchet de vara Antique

Buchet de vara Antique

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Buchet de vara cu nuante pastel, potrivit firilor romantice, boeme sau in interioare clasice. Comanda Buchet de vara Antique pentru a-ti infrumuseta casa sau pentru a face o surpriza cuiva drag. Buchet de vara Antique se livreaza rapid, in toata tara, impreuna cu o felicitare cadou. Buchet de vara Antique contine hortensie roz, trandafiri somon, lalele roz, cupe cymbidium verde, viburnum, garoafe somon, bujori albi (in functie de sezonalitatea bujorului se poate inlocui cu trandafir sau hortensia), pampas, verdeata si ambalaj dublu.
ID: 217277

Compozitia produsului

Standard
Contine: 5 Lalele roz, 3 Garoafe peach, 1 Verdeata Salal, 1 Hortensia roz, 5 Trandafiri roz, 3 Bujor alb, 2 Viburnum verde, 2 Cymbidium verde
Premium
Contine: 5 Lalele roz, 3 Garoafe peach, 1 Verdeata Salal, 2 Hortensia roz, 6 Trandafiri roz, 3 Bujor alb, 2 Viburnum verde, 3 Cymbidium verde,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.