Caută

Coș

Buchete FloriBujoriBuchet pastel alb-roz

Buchet pastel alb-roz

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
349,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Nuante pastel, diafane, intr-un buchet delicat, potrivit pentru firi romantice, boeme sau pentru a fi oferit la ocazii precum casatoria sau aniversari de casatorie. Trimite acest buchet cu livrare gratuita in peste 100 de orase din tara! Acest buchet contine: bujori roz /trandafiri roz (in functie de sezonalitate), trandafiri albi, dianthus roz, gerbera roz, astilbe, lisianthus roz, ambalaj, verdeata. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 217303

Compozitia produsului

Standard
Contine: 3 Garoafe roz, 1 Verdeata Salal, 3 Gerbera roz, 3 Lisianthus roz, 3 Trandafiri alb, 3 Astilbe roz, 3 Bujor roz,
Premium
Contine: 3 Garoafe roz, 1 Verdeata Salal, 3 Gerbera roz, 4 Lisianthus roz, 4 Trandafiri alb, 4 Astilbe roz, 3 Bujor roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Cluj, Bucuresti, Constanta si in cele mai importante orase din tara.