Caută

Coș

Buchete FloriCaleBuchet de flori - Visul Reginei Maria

Buchet de flori - Visul Reginei Maria

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
439,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Viata Reginei Maria a fost presarata cu flori. Si, probabil, visele ei au fost, de asemenea, presarate cu bujori, trandafiri, crini si toate celelalte flori preferate. Iar daca un florist i-ar fi creat un buchet de vis, credem ca ar fi aratat ca acesta. Comanda si tu Buchet de flori - Visul Reginei Maria pentru o persoana cu adevarat speciala. Il livram rapid, in toata tara! Buchet de flori - Visul Reginei Maria contine trandafiri albi, cale albe, frezii albe, minirosa alb, green trix, eucalipt, verdeata. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 213940

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Verdeata Eucalipt, 5 Cala alb, 7 Frezii alb, 5 Trandafiri alb, 4 Minirosa alb
Premium
Contine: 1 Verdeata Eucalipt, 8 Cala alb, 7 Frezii alb, 7 Trandafiri alb, 5 Minirosa alb,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.