Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet de flori - Veste minunata

Buchet de flori - Veste minunata

Livrare în

2-4 ore

195,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Vrei sa le transmiti celor dragi o veste minunata? Spune-le cat de mult ii iubesti, spune-le ca ii porti mereu in inima si in gand si ca le doresti tot binele de Sarbatori (si nu numai). Pentru ca asta inseamna Craciunul - dragoste adevarata. Comanda pentru ei Buchet de flori - Veste minunata cu livrare rapida in toata tara. In peste 100 de orase din tara livrarea este gratuita. La fiecare comanda de Buchet de flori - Veste minunata primesti o felicitare cadou. Buchet de flori - Veste minunata contine lisianthus, ilex, trandafiri, alstroemeria, verdeata si accesorii. Dimensiunea buchetului: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 214956

Compozitia produsului

Standard
Contine: 3 Alstroemeria rosu, 1 Verdeata Salal, 3 Lisianthus alb, 2 Trandafiri rosu,
Premium
Contine: 4 Alstroemeria rosu, 1 Verdeata Salal, 3 Lisianthus alb, 5 Trandafiri rosu,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.