Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet de flori - Minunata Maria

Buchet de flori - Minunata Maria

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
315,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Delicata, plina de viata, eleganta, vindecatoare - asa era Regina Maria. Toate aceste calitati le-am transferat si noi buchetului ”Minunata Maria”, pentru ca darul pe care il faci sa aduca mai mult decat bucurie, sa aduca fericire. Comanda acum Buchet de flori - Minunata Maria din colectia Floria dedicata Casei Regale a Romaniei. Buchet de flori - Minunata Maria contine trandafiri roz, trandafiri crem, minirosa alb, greentrick, frezii albe. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 214874

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Verdeata Salal, 2 Frezii alb, 5 Trandafiri crem, 7 Trandafiri roz, 3 Minirosa alb, 3 Green Tricks
Premium
Contine: 1 Verdeata Salal, 4 Frezii alb, 7 Trandafiri crem, 7 Trandafiri roz, 5 Minirosa alb, 3 Green Tricks

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.