Caută

Coș

Buchete FloriHortensieBuchet de flori - Hai, Romania!

Buchet de flori - Hai, Romania!

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
279,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Știm, este Campionatul European și filmele de dragoste nu mai au loc, nici pe TV, nici pe laptop. Iar plimbarile in parc sau iesirile romantice au cam devenit seri de uitat, cu sau ca baietii, la meci. Dar asta nu inseamna ca o iubesti mai putin. Asa ca trimite-i un buchet, in culorile Nationalei, si roag-o sa mai aiba putina rabdare cu tine. Dimensiune buchet: 40 cm (ianaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 215353

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este alcatuit din 1 hortensie albastra, 5 garoafe galbene, 5 alstroemeria rosii, 1 eryngium, 5 greentrix.
Premium
2 hortensie albastra, 5 garoafe galbene, 5 alstroemeria rosii, 1 eryngium, 6 greentrix.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.