Caută

Coș

Buchete FloriOrhideeTrandafiriBuchet de flori - Flori imparatesti

Buchet de flori - Flori imparatesti

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
295,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Nu trebuie sa-i oferi comori, aur sau pietre pretioase. O femeie apreciaza cel mai mult dragostea ta si atentia pe care i-o acorzi. Asa ca un buchet elegant de flori este cadoul cu adevarat imparatesc. Comanda-l acum pentru ea! Buchetul contine salal, Orhidee Cymbidium verde, Orhidee Dendrobium, Trandafiri alb, Trandafiri roz, Craspedia. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului) *In perioada august - septembrie, stocul orhideei cymbidium este limitat.
ID: 213761

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Salal, 1 Orhidee Cymbidium Cupa verde, 7 Orhidee alb Dendrobium, 3 Trandafiri alb, 3 Trandafiri roz, 1 Craspedia galbena,
Premium
Contine: 1 Verdeata Salal, 1 Orhidee Cymbidium Cupa verde, 7 Orhidee alb Dendrobium, 5 Trandafiri alb, 5 Trandafiri roz, 1 Craspedia galbena

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.