Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet de flori cu trandafiri si Cimbidyum

Buchet de flori cu trandafiri si Cimbidyum

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
255,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Comanda un buchet de flori cu trandafiri si Cimbidyum pentru persoana draga din viata ta. Orhideea este una dintre florile preferate ale romanilor, in ipostaza de cadouri, pentru frumusetea si eleganta florilor sale. Iar trandafirii sunt cele mai iubite flori in intreaga lume. Impreuna fomeaza cadoul perfect. Comanda un buchet de flori cu trandafiri si Cimbidyum si il livram in 2-4 ore, oriunde in tara, impreuna cu o felicitare cadou! Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul aranjamentului). *In perioada august - septembrie stocul orhideei cymbidium este limitat. Produs perisabil - nu se returnează
ID: 213919

Compozitia produsului

Standard
Contine: 4 Orhidee Cymbidium roz, 7 Trandafiri roz
Premium
Contine: 5 Orhidee Cymbidium roz, 9 Trandafiri roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.
Buchet disponibil in colectia speciala Flori de Valentine's Day.
Produs perisabil - nu se returnează.