Caută

Coș

Buchete FloriBuchete de FloriBuchet de flori - Cadoul bun de Craciun

Buchet de flori - Cadoul bun de Craciun

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
189,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Cadoul cel mai bun, de Craciun, este cadoul care aduce pace, dragoste si bucurie. Este cadoul pe care il va tine minte toata viata. Cadoul care o face sa-si doreasca sa fie cea mai buna versiune a ei. De aceea, am pus in el fire albe, pure, de lisianthus, minigerbera, amarylis si garoafe, pe care le-am asortat cu florile blande de bumbac si bucati aromate de scortisoara. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 215510

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Cele mai noi produse

Cele mai vândute