Caută

Coș

Buchete FloriCrizantemeBuchet de flori - Buchet lumina de Sanziene

Buchet de flori - Buchet lumina de Sanziene

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Lumina din noaptea de Sanziene se aprinde cu un buchet deosebit! Comanda-l acum, cu livrare gratuita in peste 100 de orase din tara. Timpul de livrare este de 2-4 ore, de la momentul plasarii comenzii si procesarea platii. Buchetul contine crizanteme galbene, 3 trandafiri galbeni, 1 mini gerbera galbena, 5 lalele galbene, solidago, verdeata. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 213627

Compozitia produsului

Standard
Contine: 5 Lalele galben, 5 Crizanteme galben, 3 Trandafiri galben, 1 Minigerbera galben,
Premium
Contine: 8 Lalele galben, 6 Crizanteme galben, 4 Trandafiri galben, 1 Minigerbera galben,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.