Caută

Coș

Aranjamente FloraleCraciunBuchet de Craciun cu ilex si trandafiri
-12%

Buchet de Craciun cu ilex si trandafiri

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
199,00 lei
175,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Aroma de Craciun si de trandafiri! Buchet aromat cu brad, tuia, scortisoara si portocale uscate. Comanda acest Buchet de Craciun cu ilex si trandafiri pentru o persoana speciala. Ai livrare gratuita in peste 100 de orase din tara si primesti felicitare cadou. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 216965

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.